Lieve Foto

Inloggen

Log in met je inlogkaartje. Kinderen krijgen via school hun inlogkaartjes uitgedeeld.

Mocht uw inlogkaartje kwijt zijn neem dan contact op met hello@lievefoto.nl

 

Broers en zussen

Als broers of zussen op dezelfde school zitten kan je op de home pagina drukken op: nog een kaartje inloggen (of rechtsbovenin bij Mijn Inlog) en het tweede kaartje invoeren. Dan kan je de foto's in één keer bestellen. Foto's van verschillende kinderen kan je alleen niet combineren in één pakket. Maar je kan de bestelling wel in één keer plaatsen en afrekenen. 

Broer en zus foto's zitten altijd maar bij één van de broers of zussen (logistiek is het helaas te ingewikkeld om ze bij alle broertjes en zusjes toe te voegen). 

 

Bestelmenu

Links zie je de foto's van je kind en de groepsfoto. Op de pijltjes rechts en links kan je klikken als er meerdere foto's zijn. 

Rechtsboven in het menu kan je kiezen voor losse foto's of paketten. Paketten zijn altijd voordeliger om te bestellen. Binnen de pakketten kan je verschillende foto's kiezen. Klik daarvoor op het icoontje "wijzigen" ander het voorbeeldfotootje en klik op de foto die je wilt bestellen. 

Je kan ook op de foto klikken in het overzicht en dan daarbij de print kiezen die je wilt hebben. 

De foto's zijn afgebeeld met een grijs watermerk, dat staat natuurlijk niet op de uiteindelijke foto. 

Als de hoofden op de voorbeeld foto zijn uitgesneden, dan zijn die dat ook op de uiteindleijke foto. Wil je dat niet, kies dan voor een foto die niet uitgesneden is. 

 

Bestellen en afrekenen

Afrekenen kan via het kopje Kassa, je ziet dan eerst wat je allemaal hebt besteld, daarna moet je je gegevens invullen en kan je betalen met IDeal. 

Afrekenen gaat veilig en snel met IDeal. 

Op je bank afschrijving staat "Stichting Sisow" want die doet het betalinggedeelte van de website.

Na het afrekenen krijg je een bevestiging van je bestelling in je mailbox. Het kan zijn dat de mail met factuur in de map "Updates"  of  "spam" terecht komt, omdat de mail automatisch wordt verzonden.  

 

Inloggen met de QR-Code

Als je inlogt met de QR-code is de werking van de website afhankelijk van het QR-scan programma dat je gebruikt. Lukt het bijvoorbeeld niet om af te rekenen, log dan gewoon in op de website lievefoto.nl/login en voer de codes handmatig in. De website onthoud je bestelling. (Het scan programma kan ook advertenties toevoegen). 

 

Levering

De foto's worden in één keer afgeleverd op school. Daarvoor worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestelt u na het einde van de verzendkostloze periode (vermeld op het inlogkaartje). Dan worden er wel afhandelings- en verzendkosten berekend en worden de foto's naar uw huisadres gestuurd. 

 

Geen internetbankieren of rekening

Als je geen internetbankieren hebt kan je het geld ook overmaken, of als je geen eigen rekening hebt, neem dan contact op met hello@lievefoto.nl

 

Als je nog vragen hebt, mail dan naar LieveFoto: hello@lievefoto.nl

 

Bestellen en afrekenen

Afreke